Om oss

Vi mener at det å være hjemme burde gå hånd i hånd med å tilbringe tiden sin ute i naturen. Derfor har vi satt oss fore å bringe folk nærmere røttene ved å bygge hus med komfortable planløsninger og avslappende innendørsrom bidrar til denne nærheten.

Hvert VERANDA-hus har en terrasse, og en utendørs veranda som skaper flotte rekreasjonsområder. Det er hjemmets lyseste område som er et perfekt sted å ha det hyggelig med gjester, nyte den tidlige vårsolen eller gjøre dine daglige yogaøvelser.

Vårt splitter nye tilbud, den multifunksjonelle SHELTER-hus-serien har nettopp åpnet for bestillinger. Dette kompakte designet vil gi en strålende løsning for unge familier og friluftsentusiaster som ønsker å få mer ut av sin vinter- og sommerferieopplevelse.

I samarbeid med den internasjonalt anerkjente arkitekten Guntis Zingis perfeksjonerte vi designet vårt i fem år, med fokus på kvalitet og utmerket miljømessig bærekraft. Hvert prosjekt vi fullfører gjør verden til et grønnere sted, og vi vil gjerne at du blir med på denne reisen.

TA KONTAKT

Vi befinner oss i Latvia, et av de grønneste og mest skogkledde landene i regionen, hvor vi produserer bærekraftige og energieffektive hus i leilighetsstørrelse.