Om oss

Vi tror att man kan förena sitt liv hemma med att vara nära naturen. Därför är vårt mål att föra människor närmare sina rötter genom att bygga hus med bekväma lösningar och sköna rum som uppmuntrar till närhet.

Varje VERANDA-hus har en terrass och en öppen veranda som ger fina möjligheter till avslappnat boende. Det är ditt hems bäst belysta plats och passar utmärkt för intima festkvällar, för att njuta av vårsolen eller för att utöva ett dagligt yogapass.

Vår nya produkt, de multifunktionella SHELTER-husen, är nu färdig att beställas. Den här kompakta designen erbjuder en fantastisk lösning för unga familjer och naturentusiaster som vill förbättra sin vinter- och sommarsemester.

I samarbete med den internationellt kände arkitekten Guntis Zingis har vi under fem år utarbetat vår design, med fokus på kvalitet och utmärkt miljömedveten hållbarhet. Varje projekt som vi genomför gör världen lite grönare. Vi vill väldigt gärna ta med dig på vår resa.

KONTAKTA OSS

Vår hemvist är Lettland, ett av vår regions grönaste och skogsrikaste länder. Vi tillverkar hållbara och energieffektiva hus i lägenhetsstorlek.